AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #41 e.n.e.s dedi: O zaman bir de Clover bir EFI atacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Clover Dual boot destekliyor değil mi? e.n.e.s dedi: O zaman bir de Clover bir EFI atacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam atmadınız? Son düzenleme: 14 Aralık 2022
e.n.e.s dedi: O zaman bir de Clover bir EFI atacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Clover Dual boot destekliyor değil mi? e.n.e.s dedi: O zaman bir de Clover bir EFI atacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam atmadınız?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #42 AykutTaha02 dedi: Hocam Clover Dual boot destekliyor değil mi? Hocam atmadınız? Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile denediniz mi? Opencore 0.8.6 EFI created by kleyn.zip
AykutTaha02 dedi: Hocam Clover Dual boot destekliyor değil mi? Hocam atmadınız? Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile denediniz mi? Opencore 0.8.6 EFI created by kleyn.zip
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #43 Kleyn dedi: Bu EFI ile denediniz mi? Opencore 0.8.6 EFI created by kleyn.zip Genişletmek için tıkla... Hocam config olmadan hata verdi Config attım siyah ekranda kaldı
Kleyn dedi: Bu EFI ile denediniz mi? Opencore 0.8.6 EFI created by kleyn.zip Genişletmek için tıkla... Hocam config olmadan hata verdi Config attım siyah ekranda kaldı
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #44 AykutTaha02 dedi: Hocam config olmadan hata verdi Config attım siyah ekranda kaldı Genişletmek için tıkla... BIOs ayarlarını atar mısın?
AykutTaha02 dedi: Hocam config olmadan hata verdi Config attım siyah ekranda kaldı Genişletmek için tıkla... BIOs ayarlarını atar mısın?
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #45 Kleyn dedi: BIOs ayarlarını atar mısın? Genişletmek için tıkla...
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Aralık 2022 #46 Kusura bakmayın hocam, bu aralar biraz hastayım, Sosyal'e çok bakamıyorum. Aşağıdaki EFI ile deneyebilirsiniz. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Kusura bakmayın hocam, bu aralar biraz hastayım, Sosyal'e çok bakamıyorum. Aşağıdaki EFI ile deneyebilirsiniz. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr