USB olmadan nasıl Windows 10 yüklenir?

yaya12

Yoctopat
Daha fazla  
Flash bellek olmadan dizüstü bilgisayara nasıl Windows 10 yükleyebilirim? Sadece mouse takabileceğim USB girişi çalıştığı için hem flash bellek hem mouse takamıyorum. Bu yüzden atamıyorum, oradaki kısım da çalışmıyor.

Touchpad çalışıyor ise bu şekilde deneyin. Bazı laptoplarda çalışmıyor bazılarında çalışıyor Windows kurarken biraz şans işi. Eğer çalışmazsa mecburen bir USB çoklayıcı almak zorundasınız.

Touchpad çalışmıyor hocam usb çoklayıcı problemi çözerse hemen alayım teşekkür ederim

Touchpad çalışmıyor hocam USB çoklayıcı problemi çözerse hemen alayım teşekkür ederim.

Çoklayıcının çözeceğini düşünüyorum. Çözmez ise mecburen klavye hareketleri ile yapmak zorundasınız. O da tam olur mu bilmiyorum.

O Zaman mecburen coklayici almanız gerek veya yükseltme veya sıfırlama seçeneği ile.

O zaman mecburen coklayici almanız gerek veya yükseltme veya sıfırlama seçeneği ile.

Temiz kurulum kadar etkili olmayacağını düşündüğüm için bu yöntemi önermedim.

Fare kullanmadan klavyedeki TAB tuşu ile kurulum ekranındaki seçenekler arasında gezebilirsiniz. TAB bir sonraki, Shift + TAB bir önceki seçeneğe götürür. Deneyin, yapamazsanız disk yapılandırmasını tamamlamadığınız sürece kurulum ekranından çıkabilirsiniz.

Başka bir yol ise eğer C:\ haricinde D:\ sürücünüz var ise kurulum dosyalarını D:\ sürücüsüne atmak. ISO dosyasının içeriğini D:\ sürücüsünde bir klasöre çıkarıp bilgisayarı Shift + Yeniden başlat ile gelişmiş başlangıç seçeneklerine yönlendirin. Komut istemini açtıktan sonra D:\ altındaki klasöre erişip Setup.Exe dosyasını çalıştırırsanız farenizi de kullanabilirsiniz. Tabi kurulum sırasında D:\ sürücüsünü silmemeniz gerekiyor.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…