Merhaba iyi Sosyaller! USB olmadan bilgisayarıma Windows'u nasıl kurabilirim fikriniz var mı? Mesela telefonu USB ile bağlasam Windows dosyasını indirsem ondan kurabilir miyim?
Merhaba iyi sosyaller! USB olmadan bilgisayarıma Windows'u nasıl kurabilirim fikriniz var mı? Mesela telefonu USB ile bağlasam Windows dosyasını indirsem ondan kurabilir miyim?
Herkese merhaba, Technopat'ta ilk rehberim ile karşınızdayım. Rehberimde USB belleğe ihtiyaç duymadan cihazınıza yeniden Windows kurabilirsiniz. Gerekenler: Windows ISO dosyası. EasyBCD isimli yazılım. Yaklaşık 10 GB boş alan. Adım 1 - sabit diskte yeni bir bölüm oluşturma: Denetim Masasını...
Herkese merhaba, Technopat'ta ilk rehberim ile karşınızdayım. Rehberimde USB belleğe ihtiyaç duymadan cihazınıza yeniden Windows kurabilirsiniz. Gerekenler: Windows ISO dosyası. EasyBCD isimli yazılım. Yaklaşık 10 GB boş alan. Adım 1 - sabit diskte yeni bir bölüm oluşturma: Denetim Masasını...
Elimde telefondan başka bir cihaz yok Windows'u kurarken bir disk seçmem gerekiyor fakat sadece telefon var elimde telefondan USB'ye Windows'u kuramam zaten
Elimde telefondan başka bir cihaz yok Windows'u kurarken bir disk seçmem gerekiyor fakat sadece telefon var elimde telefondan USB'ye Windows'u kuramam zaten.
Hocam gidip bir USB yaptırmanız lazım bir bilgisayarcıya. Ayrıca çocuğa versen USB'ye yükler Windows'u fakat maalesef bilgisayarcılar 150 TL civarı bir şey istiyor.
Elimde telefondan başka bir cihaz yok Windows'u kurarken bir disk seçmem gerekiyor fakat sadece telefon var elimde telefondan USB'ye Windows'u kuramam zaten.