USB olmadan Rufus'tan ISO yazdırma

Captain Rex

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba ben Windows 8.1 yanına Windows 7 kuracağım ancak ISO'yu düz kurunca sourcestan starting Windows'ta kalıyor. Secure Boot fayda etmiyor BIOS'u legacy alamam maalesef çünkü Windows üzerinden kuracağım. Size sorum ben Rufus'tan ISO'yu UEFI olarak yazdırıp ISO'yu masaüstüne atabilir miyim?

USB'ye Windows 7'yi kopyala yapıştır yapmak ne yazık ki boot etmiyor, Windows 8/8.1'den sonra geçerli olan bir şey bu ama rufus ile yazarsanız boot edecektir.
Hocam UEFI yazdırmak disk biçimidir ISO ile alakası yok. Windows içerisinden 2. Bir Windows kuramazsınız
Ne alaka ? Bir diskte ikinci bir bölüme işletim sistemi kurulamaz diye bir kaide yok, GPT biçimli her diske birden fazla işletim sistemi yazdırılıp boot edebilir.

Hocam UEFI yazdırmak disk biçi midir ISO ile alakası yok. Windows içerisinden 2. bir Windows kuramazsınız.

Hocam Windows 8.1 kullanıyorum mesela oradaki ISO'ya tıklıyorum oradan sources ve setup tıklıyorum sonra kurulumda ikinci diski seçip kuruyorum denedim 8.1 yanına 10 kurdum.
USB'ye Windows 7'yi kopyala yapıştır yapmak ne yazık ki boot etmiyor, Windows 8.1'den sonra geçerli olan bir şey bu ama Rufus ile yazarsanız boot edecektir.

Ne alaka? Bir diskte ikinci bir bölüme işletim sistemi kurulamaz diye bir kaide yok, GPT biçimli her diske birden fazla işletim sistemi yazdırılıp boot edebilir.

Hocam ben tam anlatamadım galiba ben USB'ye koptala yapıştır yapmayacağım şimdi elimdeki Windows 7 ISO'su kurulumda starting Windows'ta kalıyor bunun için rusuftan ISO'yu UEFI seçip yazdırıyorlar benim demek istediğim benim ISO'yu UEFI seçip masaüstüne atma ihtimalim var mı benim boşta USB'm yok zaten.

Hocam ben tam anlatamadım galiba ben USB'ye koptala yapıştır yapmayacağım şimdi elimdeki Windows 7 ISO'su kurulumda starting Windows'ta kalıyor bunun için rusuftan ISO'yu UEFI seçip yazdırıyorlar benim demek istediğim benim ISO'yu UEFI seçip masaüstüne atma ihtimalim var mı benim boşta USB'm yok zaten.
Hocam ISO bir arşiv dosyasıdır, tıpkı zip gibi. İstediğiniz bir arşiv yöneticisi ile (7-Zip, WinRAR vs.) açıp içerisindekileri görebilir ya da çıkartabilirsiniz. Bunun için yazdırma yapmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı