Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Dostlar selam. Şu an yanımda USB bulunmamakta ve bilgisayaırmı Windows 10'dan Windows 11'e geçirmek istiyorum. TPM'siz ve USB'siz nasıl yükseltebilirim, bir şansı var mı? USB olmadığı için bu soruyu soruyorum.
Dostlar selam. Şu an yanımda USB bulunmamakta ve bilgisayaırmı Windows 10'dan Windows 11'e geçirmek istiyorum. TPM'siz ve USB'siz nasıl yükseltebilirim, bir şansı var mı? USB olmadığı için bu soruyu soruyorum.
X xectur Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 182 23 Eylül 2022 #2 Var USB olmadanda yapabiliyorsun kendi uygulamasından doğru YouTube'da falan vardır Artı 0 Eksi
KS KS Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 xectur dedi: Var USB olmadanda yapabiliyorsun kendi uygulamasından doğru YouTube'da falan vardır Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir bakayım. Artı 0 Eksi
xectur dedi: Var USB olmadanda yapabiliyorsun kendi uygulamasından doğru YouTube'da falan vardır Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir bakayım.