USB olmadan Windows 8.1 kurulumu

RİPX_009

Picopat
Ben bugün bir dosya indirdim. Virüslü çıktı ve sistem çöktü. Zaten bir USB diskim vardı. Ondada Kali Linux yazdırmıştım en son. Şimdi de format atmam gerekiyor. C sürücüsünün içi boş. Tamam USB var bende ama Kali Linux yüklü. Şu anda Kali'den yazıyorum. Nasıl format atabilirim? Acaba setup dosyalarını harddiske kopyalasam ve harddiski Boot etsem işletim sistemi yüklenir mi?
Hepinize şimdiden Teşekkürler.
Not: Windows 8.1 yüklemek istiyorum.

Diski böleceksin. 8GB bir yer ayır. Wiindows iso'yu ayırdığın kısıma yazdır. Bu 8GB usb disk gibi olacak.

Evet, yüklenir. Direkt dosyaları elle taşıyabilirsin, zaten Rufus gibi bir programda HDD listede görünmeyecek, bu yüzden yazamayacaksın çok büyük ihtimalle.

Peki nasıl bölebilirim ve yazdırırım.

Kuracağın sürücüye ISO'yu at. Sonra ISO'yu sürücünün içine çıkart. Yani hem ISO hem de içindekiler olacak. Sonra bu programı indir. Bunların hepsini yaptıktan sonra devamını anlatacağım.

Hocam exe olduğu için açamadım ben şu anda Kali Linux kullanıyorum.

Komple diske mi kurmak istiyorsunuz yoksa çift işletim sistemi olarak mı?

Komple olarak hocam.

Çok teşekkür ederim hocam.

Biraz daha uzun sürecek bir yöntem daha var. Önce Kali kur sonra o Kali içerisine Windows ISO indir, indirdiğin ISO'yu mevcutta Kali yüklü olan USB belleğe yazdır ve tekrar Windows formatı at.

Biraz daha uzun sürecek bir yöntem daha var. Önce Kali kur sonra o Kali içerisine Windows ISO indir, indirdiğin ISO'yu mevcutta Kali yüklü olan USB belleğe yazdır ve tekrar Windows formatı at.

Çok sağ olsun hocam ama bir sorun çıktı. Ben bir USB buldum. Arkadaşım verdi. 16 GB bir USB. Ben onu yazdırdım. Ama Boot edince görmüyor. Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…