AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #11 Windows 7 dedi: USB bulcan o zaman kaçış yok :d Genişletmek için tıkla... USB var ama emanet şimdi birşey olur mu ondan korkuyorum . Arkadaş bana ödevi için tatilden önce vermişti elimde kaldı .
Windows 7 dedi: USB bulcan o zaman kaçış yok :d Genişletmek için tıkla... USB var ama emanet şimdi birşey olur mu ondan korkuyorum . Arkadaş bana ödevi için tatilden önce vermişti elimde kaldı .
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #12 Nero programı ile Boş bir CD'ye yazdırırsa da çözüm olur..
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 19 Nisan 2020 #13 TRaJeDy dedi: Nero programı ile Boş bir CD'ye yazdırırsa da çözüm olur.. Genişletmek için tıkla... Hiç mi okumadın konuyu yoksa dalga mı geçiyorsun?
TRaJeDy dedi: Nero programı ile Boş bir CD'ye yazdırırsa da çözüm olur.. Genişletmek için tıkla... Hiç mi okumadın konuyu yoksa dalga mı geçiyorsun?
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #14 Windows 7 dedi: USB bulcan o zaman kaçış yok :d İşletim sistemi yok galiba arkadaşın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi var Windows 7 ama içinde o kadar çok virüs, o kadar çok gereksiz dosya, oyun var ki zor açılıyor. Açılınca da bir dosya falan 2 dakikada açılıyor ve google 6 dakikada açılıyor
Windows 7 dedi: USB bulcan o zaman kaçış yok :d İşletim sistemi yok galiba arkadaşın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi var Windows 7 ama içinde o kadar çok virüs, o kadar çok gereksiz dosya, oyun var ki zor açılıyor. Açılınca da bir dosya falan 2 dakikada açılıyor ve google 6 dakikada açılıyor
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #15 Windows 7 dedi: Hiç mi okumadın konuyu yoksa dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada?
Windows 7 dedi: Hiç mi okumadın konuyu yoksa dalga mı geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada?
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #16 TRaJeDy dedi: Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada? Genişletmek için tıkla... CD de yok. Boş bir depolama aygıtı yok. En son çare arkadaşın USB sini alacağım.
TRaJeDy dedi: Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada? Genişletmek için tıkla... CD de yok. Boş bir depolama aygıtı yok. En son çare arkadaşın USB sini alacağım.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 19 Nisan 2020 #17 TRaJeDy dedi: Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada? Genişletmek için tıkla... Yok demiş sen tekrar yazdır demişsin. Komiksin.
TRaJeDy dedi: Sen okudun mu bana verdiği cevapları diğer sayfada? Genişletmek için tıkla... Yok demiş sen tekrar yazdır demişsin. Komiksin.
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #18 AB7SS dedi: CD de yok. Boş bir depolama aygıtı yok. En son çare arkadaşın USB sini alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanın ne olacak ki? Format attıktan sonra biçimlendirirsin olur biter.. Windows 7 dedi: Yok demiş sen tekrar yazdır demişsin. Komiksin. Genişletmek için tıkla... İşin gücün rast gitsin bilader..Benden uzak ol yeter..
AB7SS dedi: CD de yok. Boş bir depolama aygıtı yok. En son çare arkadaşın USB sini alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanın ne olacak ki? Format attıktan sonra biçimlendirirsin olur biter.. Windows 7 dedi: Yok demiş sen tekrar yazdır demişsin. Komiksin. Genişletmek için tıkla... İşin gücün rast gitsin bilader..Benden uzak ol yeter..
amogus_31 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #19 İmkansız bu arada.