USB PnP Sound Device nasıl çözülür?

Traguka

Centipat
Daha fazla  
Elimde resimdeki USB kulaklık çevirci ve Logitech G332 kulaklık var. Kulaklığı taktığımda bilgisayar kulaklığı görmüyor ve kulaklığa ses gelmiyor. Bilgisayar USB çeviriciyi mikrofon aygıtları altında USB PnP sound device olarak görüyor.

Dosya Ekleri

• usb.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_1.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar sorunu çözebildiniz mi? Bende de benzer bir sorun var ve en azından bu konuyu tekrar gün yüzüne çıkarmak isterim.

Temassızlık yapan jack girişinden ötürü USB PnP Sound Device adlı bir cihaz kullanıyordum ancak Windows bu cihazı algılamamaya başladı.

Usb dönüştürücünün yenisini aldım eskisi gibi çalışmaya devam etti. Büyük ihtimalle bozulmuştu.

Usb dönüştürücünün yenisini aldım eskisi gibi çalışmaya devam etti. Büyük ihtimalle bozulmuştu.
Bu kadar çabuk dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

Ben yeni kulaklık alınca bu sorunla karşılaştım, USB Device eskisinin aksine yeni kulaklıkta ses vermiyordu ve sanırım aygıt yöneticisindeki ilgili aygıtı sildim, tekrar bulamadım ve nadiren karşıma çıktığında da etkinleştiremiyorum.

Yeni dönüştürücü aldığımda bu sorun çözülür mü sizce? Yoksa yeni kulaklığı algılamamaya devam mı eder?

Yeni dönüştürücü büyük ihtimalle sorunu çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…