Çözüldü USB port bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WaithioZ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en son flash belleğime Rufus yardımı ile Windows 10 ISO'su yazdırıyordum, daha sonra Rufus hata olarak "ISO dosyası ayrıştırma hatası" verdi flash belleği çıkar tak yaptım USB belleği görmedi fakat başka USB portuna takınca gördü. Ayrıca telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağlayınca telefonumu da görmüyor ama arka USB portlarına takınca görüyor. Ön USB portunda sorun var sanırım.
(2 adet ön USB portu var sadece 1 tanesi çalışıyor)

Çözüm
Sürücüler hasar görmüş olabilir, aygıt yöneticisinden kontrol edin.
Sürücüleri yeniden yüklemek ve cihazı kaldırmak sorunu çözebilir.
Sürücüleri yeniden yüklemek ve cihazı kaldırmak sorunu çözebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar en son flash belleğime Rufus yardımı ile Windows 10 ISO'su yazdırıyordum, daha sonra Rufus hata olarak "ISO dosyası ayrıştırma hatası" verdi flash belleği çıkar tak yaptım USB belleği görmedi fakat başka USB portuna takınca gördü. Ayrıca telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağlayınca telefonumu da görmüyor ama arka USB portlarına takınca görüyor. Ön USB portunda sorun var sanırım.
(2 adet ön USB portu var sadece 1 tanesi çalışıyor)
Bendede öyle bir sorun vardı PC nizde type c girişi varsa kendinize type c girişli bir çoklayıcı alın

Aygıt yöneticisinde herhangi bir hata bulamadım.
Bende de öyle bir sorun vardı PC nizde Type-C girişi varsa kendinize Type-C girişli bir çoklayıcı alın.

Type-C girişi yok maalesef.

Bir adet ünlem işareti olan USB yığın depolama aygıtı vardı sürücüyü kaldır dedim çıkar tak yaptım düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı