USB port değişimi ne kadar tutar?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar USB portları temassızlık yapıyor 4 port ne kadara değişir.

Kasa arkası hocam.
O zaman sen kasa değil ana kart USB yuvalarından bahsediyorsun. Orada işler elektronik tamirine giriyor sanırım. Çıkar ve yenisini tak sistemiyle işlemez. Ana kartın board'una lehimlidir. Elektronikten iyi anlayan bir PC tamircisinin ilgilenmesi gerek. Ya da ana kartını değiştireceksin.

Sağ olun hocam anakart maalesef değişemem güvenilir bir yere gitmek doğru olur.

Masaüstü eski bilgisayar hocam.

Aynı anda yapmıyor 3 adet klavye denedim klavyeler yapıyor yeni aldım onda da arada gidiyor farklı port denedim.
Hocam onları da 250-300e yapıyorlar aşağı yukarı.

Hocam onları da 250-300e yapıyorlar aşağı yukarı.

Hocam maalesef değişemem çok mantıklı değil USB çoklayıcı aldım temiz olan porta taktım kullanıyorum sorun düzeldi herkese cevapları için teşekkür ederim

Hocam maalesef değişemem çok mantıklı değil USB çoklayıcı aldım temiz olan porta taktım kullanıyorum sorun düzeldi herkese cevapları için teşekkür ederim
Eğer adaptörle güç beslemeli çoğaltıcılardan kullanırsan bağladığın cihazları daha iyi besleyerek depolama birimlerini de daha sağlıklı kullanabilirsin. Usb 3.0 portuna yine Usb 3.0 destekleyen bir çoğaltıcı takmanı öneririm. Cihazların çalışma performansını arttıracak bir çözüm olur hem.

En mantıklısı zaten, ama şahsi tavsiyem o portu komple sökmenizdir. Kısa devre söz konusu olursa o sağlam olan da inflak edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…