IQuenieYT Centipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Benim bir bilgisayarım var. Oldukça eski ve USB yeri bozuldu. Bilgisayarın anakartı Intel G41 Express chipset. Hangi parçayı alıp değişmem gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
Benim bir bilgisayarım var. Oldukça eski ve USB yeri bozuldu. Bilgisayarın anakartı Intel G41 Express chipset. Hangi parçayı alıp değişmem gerek?
Muhammed 52735 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 IQuenieYT dedi: Benim bir bilgisayarım var. Oldukça eski ve USB yeri bozuldu. Bilgisayarın anakartı Intel G41 Express chipset. Hangi parçayı alıp değişmem gerek? Genişletmek için tıkla... Eyer çip sorunu ise sizin yapmanız mümkün değil. Artı 0 Eksi
IQuenieYT dedi: Benim bir bilgisayarım var. Oldukça eski ve USB yeri bozuldu. Bilgisayarın anakartı Intel G41 Express chipset. Hangi parçayı alıp değişmem gerek? Genişletmek için tıkla... Eyer çip sorunu ise sizin yapmanız mümkün değil.
KS KS IQuenieYT Centipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 Muhammed 52735 dedi: Eyer çip sorunu ise sizin yapmanız mümkün değil. Genişletmek için tıkla... ses portları çalışıyor usb portlar çalışmıyor bence çip sorunu değil Artı 0 Eksi
Muhammed 52735 dedi: Eyer çip sorunu ise sizin yapmanız mümkün değil. Genişletmek için tıkla... ses portları çalışıyor usb portlar çalışmıyor bence çip sorunu değil
1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 24 Mart 2024 #4 IQuenieYT dedi: ses portları çalışıyor usb portlar çalışmıyor bence çip sorunu değil Genişletmek için tıkla... USB girişlerinin lehimleri kopmuş olabilir. Artı 0 Eksi
IQuenieYT dedi: ses portları çalışıyor usb portlar çalışmıyor bence çip sorunu değil Genişletmek için tıkla... USB girişlerinin lehimleri kopmuş olabilir.
KS KS IQuenieYT Centipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #5 192615 dedi: USB girişlerinin lehimleri kopmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürsem kaça patlar. Galiba çözümü buldum ses kartını çıkarttım biri tozdan birinin içindeki teller yamulmus yapabilirsem yapacağım. Son düzenleme: 25 Mart 2024 Artı 0 Eksi
192615 dedi: USB girişlerinin lehimleri kopmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürsem kaça patlar. Galiba çözümü buldum ses kartını çıkarttım biri tozdan birinin içindeki teller yamulmus yapabilirsem yapacağım.