Excalade Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Dizüstü bilgisayarımda bir anda USB portları çalışmaz hale geldi. Aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun olduğu gözükmüyor çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Merhabalar, Dizüstü bilgisayarımda bir anda USB portları çalışmaz hale geldi. Aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun olduğu gözükmüyor çözümü nedir?
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 2 Haziran 2021 #2 Excalade dedi: Merhabalar, Dizüstü bilgisayarımda bir anda USB portları çalışmaz hale geldi. Aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun olduğu gözükmüyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey mi çalışmıyor yoksa HDD fan gibi donanımlar mı?
Excalade dedi: Merhabalar, Dizüstü bilgisayarımda bir anda USB portları çalışmaz hale geldi. Aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun olduğu gözükmüyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey mi çalışmıyor yoksa HDD fan gibi donanımlar mı?
Excalade Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 zeki1981 dedi: Hiçbir şey mi çalışmıyor yoksa HDD fan gibi donanımlar mı? Genişletmek için tıkla... Mauseyi takıyorum çalışmıyor ışık dahi yok usb den telefona bağlıyorum aynı sekilde bir etki yok
zeki1981 dedi: Hiçbir şey mi çalışmıyor yoksa HDD fan gibi donanımlar mı? Genişletmek için tıkla... Mauseyi takıyorum çalışmıyor ışık dahi yok usb den telefona bağlıyorum aynı sekilde bir etki yok