USB portları gidip geliyor

GolgeAdam

Decapat
Arkadaşlar merhaba, bir süredir masaüstü bilgisayarımda USB portları gidip geliyor. Özellikle mouse sürekli gidip geliyor, bugün klavyenin ve farenin aynı anda ışığı yanıp söndü. Yakın zamanda internetten çakma DualShock 4 almıştım, 3-4 dakikada bir bozuluyor çıkar-tak yapınca düzeliyor, acaba ondan dolayı olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, bir süredir masaüstü bilgisayarımda USB portları gidip geliyor. Özellikle mouse sürekli gidip geliyor, bugün klavyenin ve farenin aynı anda ışığı yanıp söndü. Yakın zamanda internetten çakma DualShock 4 almıştım, 3-4 dakikada bir bozuluyor çıkar-tak yapınca düzeliyor, acaba ondan dolayı olabilir mi?
Kabloluysa dualshock 4'ün evet veya tüm USB'lerin yan yanaysa evet.
Sistem özelliklerini yazmazsan başka bir şey söylenmez.

Benimde aynısı başıma geldi, mouseni değiştir düzelir sorun. Pardon şimdi tam okudum DualShocksuz dene bir kere. Eğer hala mouse gidip geliyorsa sürekli mouseden sorun.

Kabloluysa DualShock 4'ün evet veya tüm USB'lerin yan yanaysa evet.
Sistem özelliklerini yazmazsan başka bir şey söylenmez.

Ryzen 5 5600.
4060.
32 GB RAM.
1TB SSD.
650W PSU.

Benim de aynısı başıma geldi, mouseni değiştir düzelir sorun. Pardon şimdi tam okudum dualshocksuz dene bir kere. Eğer hala mouse gidip geliyorsa sürekli mouseden sorun.

DualShock sürekli takılı değil hatta kullanmadığımda çıkarıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı