USB portları ve jack girişleri çalışmıyor

MOBeyusuf

Kilopat
Daha fazla  
4 Seneyi aşkın süredir kullandığım bilgisayarıma harici HDD taktım. HDD'nin ışığı yandı, sonra yanıp sönmeye başladı, sonra hepten söndü. Bilgisayar da algılamadı. Hiçbir sorunu yoktu niye böyle oldu acaba sıkıntı bilgisayardı mı derken klavyenin USB kablosunu söküp taktım ve klavye de algılanmamaya başladı. Bilgisayarı yeniden başlattım ve hiçbir USB çalışmıyordu. Mouse'a tıkladığımda ışığı yanıyordu 1 saniye sonra kendi kendine sönüyordu. Sağ alttaki simgelerden gördüğüm kadarıyla ön paneldeki kulaklığım da algılanmıyor. BIOS'u açıncaysa klavyenin de mouse'un da burada çalıştığını gördüm. Sorun yazılımsal gibi görünüyor ama klavye mouse kullanamazken nasıl çözebilirim ki? Şu an mobilden yazıyorum, zor durumdayım. Yardım edebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın USB ve jack giriş portlarını bağladın mı kasanın içini kontrol et.

Anakarttaki girişler de çalışmıyor. Yalnız niyeyse ethernet girişi çalışıyor. Güncelleştirme olayına dönersek, klavye ve farem olmadan nasıl yapabilirim ki? Formattan başka çare yok gibi görünüyor

Anakarttaki girişler de çalışmıyor. Yalnız niyeyse ethernet girişi çalışıyor. Güncelleştirme olayına dönersek, klavye ve farem olmadan nasıl yapabilirim ki? Formattan başka çare yok gibi görünüyor.

1.madde: Format at ya da yaniden başlat belki sorun çözülebilir.
2.madde: Anakartı değiştir bozuk olabilir.
3.madde: Bize sistem özelliklerini paylaş.

BIOS üzerinden devre dışı olabilir mi? Bir bakarsan sevinirim.

Bir USB al ve tak onu. Boot menüye gir. Eğer Boot menüsünde gözüküyorsa anakartta sorun yoktur. Ne Driver veya işletim sistemi yanlış kurulmuştur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı