sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Oyun oynarken bir anda klavye mouse gidiyor tak çıkar yapsamda düzelmiyor. Anca kasayı kapatıp 20 dk bekleyince düzeliyor. Anakartın USB portları bozuk sadece kasanın kiler çalışıyor. Yardım edin oyun oynamaya korkuyorum. Dosya Ekleri IMG_20240402_232418.jpg 255,4 KB · Görüntüleme: 74
Oyun oynarken bir anda klavye mouse gidiyor tak çıkar yapsamda düzelmiyor. Anca kasayı kapatıp 20 dk bekleyince düzeliyor. Anakartın USB portları bozuk sadece kasanın kiler çalışıyor. Yardım edin oyun oynamaya korkuyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Sürücülerin sağlıklı yüklenmemiş. En üstte ünlemli olana sağ tıkla kaldır de sonra Windows Update'den tüm güncellemeleri al. Artı 0 Eksi
Sürücülerin sağlıklı yüklenmemiş. En üstte ünlemli olana sağ tıkla kaldır de sonra Windows Update'den tüm güncellemeleri al.
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 Bestty dedi: Sürücülerin sağlıklı yüklenmemiş. En üstte ünlemli olana sağ tıkla kaldır de sonra Windows Update'den tüm güncellemeleri al. Genişletmek için tıkla... Hiç güncelleme gelmiyor USB takma çıkartma sesi geliyor resset atınca ünlem gidiyor. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Sürücülerin sağlıklı yüklenmemiş. En üstte ünlemli olana sağ tıkla kaldır de sonra Windows Update'den tüm güncellemeleri al. Genişletmek için tıkla... Hiç güncelleme gelmiyor USB takma çıkartma sesi geliyor resset atınca ünlem gidiyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 sametyorurr dedi: Hiç güncelleme gelmiyor USB takma çıkartma sesi geliyor resset atınca ünlem gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sil dedin mi? Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Hiç güncelleme gelmiyor USB takma çıkartma sesi geliyor resset atınca ünlem gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sil dedin mi?
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 Bestty dedi: Sağ tıklayıp sil dedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu sefer komple gidiyor USB'yi çıkar tak yapınca gelmiyor ve USB boştayken fişten tız sesler geliyor. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Sağ tıklayıp sil dedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu sefer komple gidiyor USB'yi çıkar tak yapınca gelmiyor ve USB boştayken fişten tız sesler geliyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #6 sametyorurr dedi: Evet bu sefer komple gidiyor USB'yi çıkar tak yapınca gelmiyor ve USB boştayken fişten tız sesler geliyor. Genişletmek için tıkla... Fişten derken nasıl bir ses geliyor? Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Evet bu sefer komple gidiyor USB'yi çıkar tak yapınca gelmiyor ve USB boştayken fişten tız sesler geliyor. Genişletmek için tıkla... Fişten derken nasıl bir ses geliyor?
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #7 Bestty dedi: Fişten derken nasıl bir ses geliyor? Genişletmek için tıkla... Ben çoğaltıcı kullanıyorum başka türlü mouse falan olmuyor oyun oynuyorum bir anda mouse klavye çıkartma sesi geliyor ve fişten tız ses geliyor. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Fişten derken nasıl bir ses geliyor? Genişletmek için tıkla... Ben çoğaltıcı kullanıyorum başka türlü mouse falan olmuyor oyun oynuyorum bir anda mouse klavye çıkartma sesi geliyor ve fişten tız ses geliyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #8 sametyorurr dedi: Ben çoğaltıcı kullanıyorum başka türlü mouse falan olmuyor oyun oynuyorum bir anda mouse klavye çıkartma sesi geliyor ve fişten tız ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcısız port düzgün çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Ben çoğaltıcı kullanıyorum başka türlü mouse falan olmuyor oyun oynuyorum bir anda mouse klavye çıkartma sesi geliyor ve fişten tız ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcısız port düzgün çalışıyor mu?
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #9 Bestty dedi: Çoğaltıcısız port düzgün çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tek bir tanesi. Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #10 sametyorurr dedi: Tek bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcısız çalışıyorsa çoklayıcınız bozuk. Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Tek bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcısız çalışıyorsa çoklayıcınız bozuk.