sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Oyun oynarken bir anda klavye mouse gidiyor tak çıkar yapsamda düzelmiyor. Anca kasayı kapatıp 20 dk bekleyince düzeliyor. Anakartın USB portları bozuk sadece kasanın kiler çalışıyor. Yardım edin oyun oynamaya korkuyorum. Dosya Ekleri IMG_20240402_232418.jpg 255,4 KB · Görüntüleme: 74
Oyun oynarken bir anda klavye mouse gidiyor tak çıkar yapsamda düzelmiyor. Anca kasayı kapatıp 20 dk bekleyince düzeliyor. Anakartın USB portları bozuk sadece kasanın kiler çalışıyor. Yardım edin oyun oynamaya korkuyorum.
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #11 Bestty dedi: Çoklayıcısız çalışıyorsa çoklayıcınız bozuk. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim portlar çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Çoklayıcısız çalışıyorsa çoklayıcınız bozuk. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim portlar çalışmıyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #12 sametyorurr dedi: Şimdi denedim portlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Port bozuk olsa sürücüler neden sapıtmış olsun ki? Anakartına uygun USB sürücülerini bul ve kur. Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Şimdi denedim portlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Port bozuk olsa sürücüler neden sapıtmış olsun ki? Anakartına uygun USB sürücülerini bul ve kur.
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #13 Bestty dedi: Port bozuk olsa sürücüler neden sapıtmış olsun ki? Anakartına uygun USB sürücülerini bul ve kur. Genişletmek için tıkla... Driver bulamadım intelin yardımcı programıda bulamadı Dosya Ekleri IMG_20240403_001845.jpg 113,7 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Port bozuk olsa sürücüler neden sapıtmış olsun ki? Anakartına uygun USB sürücülerini bul ve kur. Genişletmek için tıkla... Driver bulamadım intelin yardımcı programıda bulamadı
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #14 sametyorurr dedi: Driver bulamadım Intel'in yardımcı programı da bulamadı. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Driver bulamadım Intel'in yardımcı programı da bulamadı. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #15 Bestty dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte X58A-UD3r Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #16 sametyorurr dedi: Gigabyte X58A-UD3r Genişletmek için tıkla... GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım. Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Gigabyte X58A-UD3r Genişletmek için tıkla... GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım.
KS KS sametyorurr Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #17 Bestty dedi: GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi kısa test yapacağım yarın tam olarak bakarım oldu mu diye sağ olasın. Bestty dedi: GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı oyunun ortasında yine gidiyor. Son düzenleme: 3 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Bestty dedi: GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi kısa test yapacağım yarın tam olarak bakarım oldu mu diye sağ olasın. Bestty dedi: GA-X58A-UD3R (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE şu sitede aşağıda USB 3.0 driverları var. Sendekileri sil bunu yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı oyunun ortasında yine gidiyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #18 sametyorurr dedi: Maalesef işe yaramadı oyunun ortasında yine gidiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman portlarında sorun var gibi. Bu işlerden anlayan tanıdığın varsa anakartını bir kontrol ettir derim. Artı 0 Eksi
sametyorurr dedi: Maalesef işe yaramadı oyunun ortasında yine gidiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman portlarında sorun var gibi. Bu işlerden anlayan tanıdığın varsa anakartını bir kontrol ettir derim.