yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 USB portum anlamadığım bir şekilde 1.0 gözüküyor. Normalde 1.0 mı bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir mi?
USB portum anlamadığım bir şekilde 1.0 gözüküyor. Normalde 1.0 mı bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir mi?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 19 Nisan 2021 #2 En başta USB 3.0 yazıyor. Bence sondaki 1.0 yazan sürücü versiyonudur.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.015 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Knk sana 2000 yılından kalma anakart satmışlar herhalde.
yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 liveforspeed dedi: Kanka sana 2000 yılından kalma anakart satmışlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Kanka HP Pavilion notebook kullanıyorum. Şu an o USB portunu da kullanamıyorum, anlamadım çok garip bir olay. Update falan atsam düzelir mi? qelos dedi: En başta USB 3.0 yazıyor. Bence sondaki 1.0 yazan sürücü versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Olabilir kanka. Dediğim porta bir şey takdığımda da görmüyor bu arada. Ne yapacağımı bilemiyorum.
liveforspeed dedi: Kanka sana 2000 yılından kalma anakart satmışlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Kanka HP Pavilion notebook kullanıyorum. Şu an o USB portunu da kullanamıyorum, anlamadım çok garip bir olay. Update falan atsam düzelir mi? qelos dedi: En başta USB 3.0 yazıyor. Bence sondaki 1.0 yazan sürücü versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Olabilir kanka. Dediğim porta bir şey takdığımda da görmüyor bu arada. Ne yapacağımı bilemiyorum.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #5 yumeko dedi: Eki Görüntüle 982164 USB portum anlamadığım bir şekilde 1.0 gözüküyor. Normalde 1.0 mı bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü sürümü 1.0. Herhangi bir sıkıntı yok. Aynısı çoğumuzda var.
yumeko dedi: Eki Görüntüle 982164 USB portum anlamadığım bir şekilde 1.0 gözüküyor. Normalde 1.0 mı bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü sürümü 1.0. Herhangi bir sıkıntı yok. Aynısı çoğumuzda var.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.015 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #6 yumeko dedi: Kanka HP Pavilion notebook kullanıyorum. Şu an o USB portunu da kullanamıyorum, anlamadım çok garip bir olay. Update falan atsam düzelir mi? Olabilir kanka. Dediğim porta bir şey takdığımda da görmüyor bu arada. Ne yapacağımı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tepki mi vermiyor nasıl sıkıntı var?
yumeko dedi: Kanka HP Pavilion notebook kullanıyorum. Şu an o USB portunu da kullanamıyorum, anlamadım çok garip bir olay. Update falan atsam düzelir mi? Olabilir kanka. Dediğim porta bir şey takdığımda da görmüyor bu arada. Ne yapacağımı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tepki mi vermiyor nasıl sıkıntı var?
yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 liveforspeed dedi: Tepki mi vermiyor nasıl sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... Tepki vermiyor.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.015 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #8 yumeko dedi: Tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal sıkıntı yoktur inşallah. Benim anakart uzun süredir sıkıntılı. Bluettooh 2.0 adaptör var yıllanmış onu okuyor ama flash bellek, tablet(nadiren görüyor), telefon görmüyor.
yumeko dedi: Tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal sıkıntı yoktur inşallah. Benim anakart uzun süredir sıkıntılı. Bluettooh 2.0 adaptör var yıllanmış onu okuyor ama flash bellek, tablet(nadiren görüyor), telefon görmüyor.