gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar benim yedek bilgisayarımın HDD'si veya SSD'si yok. USB'yi onlardan birinin yerine kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Arkadaşlar benim yedek bilgisayarımın HDD'si veya SSD'si yok. USB'yi onlardan birinin yerine kullanabilir miyim?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 gyroxx dedi: Arkadaşlar benim yedek bilgisayarımın HDD'si veya SSD'si yok. USB'yi onlardan birinin yerine kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz.
gyroxx dedi: Arkadaşlar benim yedek bilgisayarımın HDD'si veya SSD'si yok. USB'yi onlardan birinin yerine kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz.
gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Ciritica dedi: Evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağım yardım eder misiniz ? Ciritica dedi: Evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misin nasıl yapacağıma dair? Son düzenleme: 29 Ağustos 2022
Ciritica dedi: Evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağım yardım eder misiniz ? Ciritica dedi: Evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misin nasıl yapacağıma dair?