USB ses kartı ile aynı anda 2 kulaklık takma

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kardeşim ile birlikte Half-Life oynuyoruz. Bende kafa üstü kulaklık var ve laptop'un kulaklık jakına takılı. Bir de aldığım Trust mikrofonun içinden gelen, 1 mikrofon 1 kulaklık jakı olan USB var. Kardeşim kendi kulaklığını ona taktığında 2 seçimden birini yapmak durumunda kalıyorum. Aynı anda 2 kulaklığa da nasıl ses verebilirim?

Bir jak çoklayıcı edinmelisiniz ve bu çoklayıcıyı mikrofon girişine değil, ses çıkışına takmalısınız. Böylece en az iki ses iletici aygıtı aynı anda bir çıkıştan kullanabilirsiniz. Hatırlatmak isterim ki ne kadar çok ses iletici aygıt takarsanız, ses gücünde bir o kadar düşüş yaşanır.

USB diye tanımladığınız aygıt, harici USB ses kartı olsa gerek. Bir girişi mikrofon için, bir girişi ise ses iletimi içindir. Emin olmamakla beraber hem harici USB ses kartından, hem de dahili ses kartından, aynı kaynak için ses alamazsınız diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltilirim.

İlk paragrafta belirttiğim gibi, jak çoklayıcı almak işinize yarayacaktır. Jak çoklayıcı dahili ve harici ses kartı üzerinde kullanılabilir.

Ben internette güzel çoklayıcı bulamadım. Sizin önerebileceğiniz var mı? Ben internette kulaklığı mikrofon jakına takıp hoparlör gibi ayarlamak şeklinde bir yöntem gördüm ama işe yaramadı.

Ben internette güzel çoklayıcı bulamadım. Sizin önerebileceğiniz var mı? Ben internette kulaklığı mikrofon jakına takıp hoparlör gibi ayarlamak şeklinde bir yöntem gördüm ama işe yaramadı.
Genellikle hepsinin kalitesi de, fiyatları da aynı. Ben özel bir tane yaptırmıştım; 90TL tutmuştu, diğer hiçbirinin kalitesi, benimkine yaklaşamaz. Bu tür çoklayıcılar haliyle ses kalitesini de düşürüyor lakin ne kadar fark edersiniz, bir şey diyemeyeceğim. Herhangi birini tercih edebilirsiniz, markası olanları tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…