S sabuen45 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 11 5 Ağustos 2019 #1 G231 kulaklık kullanıyorum, mikrofondan nedense çok az ses gidiyor. USB ses kartı kablosu alsam mikrofonun kalitesini artırır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2019
G231 kulaklık kullanıyorum, mikrofondan nedense çok az ses gidiyor. USB ses kartı kablosu alsam mikrofonun kalitesini artırır mı?
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 5 Ağustos 2019 #2 sabuen45 dedi: G231 kulaklık kullanıyorum, mikrofondan nedense çok az ses gidiyor. USB ses kartı kablosu alsam mikrofonun kalitesini artırır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam en az 200tl gözden çıkratmanız gerek. Bence sadece mikrofon alabilirsin ses kartı yerine.
sabuen45 dedi: G231 kulaklık kullanıyorum, mikrofondan nedense çok az ses gidiyor. USB ses kartı kablosu alsam mikrofonun kalitesini artırır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam en az 200tl gözden çıkratmanız gerek. Bence sadece mikrofon alabilirsin ses kartı yerine.