Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #11 Bu usb ses kartında ses kartı nerede ama anlamadım. Bu bildiğin jak çoğaltıcı gibi.
Walcott Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #12 Airi dedi: Bu usb ses kartında ses kartı nerede ama anlamadım. Bu bildiğin jak çoğaltıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Yeşil olan şey kart jaklere hoparlörün kabloları takılıyor.
Airi dedi: Bu usb ses kartında ses kartı nerede ama anlamadım. Bu bildiğin jak çoğaltıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Yeşil olan şey kart jaklere hoparlörün kabloları takılıyor.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #13 Walcott dedi: Yeşil olan şey kart jaklere hoparlörün kabloları takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kart dediğim çip ya. Herhalde arka tarafta siyah silikonun altındadır. Kablolar çözmezse onu yeniden lehimleyebilirsin.
Walcott dedi: Yeşil olan şey kart jaklere hoparlörün kabloları takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kart dediğim çip ya. Herhalde arka tarafta siyah silikonun altındadır. Kablolar çözmezse onu yeniden lehimleyebilirsin.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.832 Makaleler 6 Çözümler 534 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Aralık 2022 #14 Lehim tazeleme için üzerindeki lehimleri bir emici pompa veya lehim emme teliyle temizlemelisiz. Sonra da tazelersiniz. Fakat lehim tazeleme ile sorun çözümü çok eskilerde kaldı.
Lehim tazeleme için üzerindeki lehimleri bir emici pompa veya lehim emme teliyle temizlemelisiz. Sonra da tazelersiniz. Fakat lehim tazeleme ile sorun çözümü çok eskilerde kaldı.