USB ses kartı önerisi

Gorkem461

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Benim HyperX Cloud 2 kulaklığım ve Sony marka normal kablolu kulaklığım var, bu iki kulaklığı da laptopun jak girişine takınca mikrofon çalışmıyor ama Cloud 2'yi ses kartı ile birlikte USB girişine takarsam çalışıyor. Yani bu kulaklıkları kullanabilmem için bana ses kartı lazım ama internette bulduğum modellerin kalitesini hiç bilmiyorum.

Böyle bir cihaza ihtiyacım var kablolu olursa taşımam zor olur girişi type a veya Type-C olması fark etmez. Bu attığım linkteki nasıldır ses kalitesini düşürür mü bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Benim HyperX Cloud 2 kulaklığım ve Sony marka normal kablolu kulaklığım var, bu iki kulaklığı da laptopun jak girişine takınca mikrofon çalışmıyor ama Cloud 2'yi ses kartı ile birlikte USB girişine takarsam çalışıyor. Yani bu kulaklıkları kullanabilmem için bana ses kartı lazım ama internette bulduğum modellerin kalitesini hiç bilmiyorum.

Böyle bir cihaza ihtiyacım var kablolu olursa taşımam zor olur girişi type a veya Type-C olması fark etmez. Bu attığım linkteki nasıldır ses kalitesini düşürür mü bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ugreen iyi markadır. Kablolu bakacak olursanız Amazon.com.tr

Hocam Windows 11 uyumlu gözükmüyor, alsam Windows 11'de yine de çalıştırmaz mı? Windows 11 için önerdiğiniz USB ses kartı var mı?

Efendim çok affedersiniz ben örnek için atmıştım, modeli görmeniz için yani. Çok bilgili değilim ama Windows 11 uyumlu ve iyi marka bir ses kartı alırsanız sizin için sıkıntı çıkarmayacaktır. Bu tarz teknolojilerde Ugreen çok iyi olur.

Efendim çok affedersiniz ben örnek için atmıştım, modeli görmeniz için yani. Çok bilgili değilim ama Windows 11 uyumlu ve iyi marka bir ses kartı alırsanız sizin için sıkıntı çıkarmayacaktır. Bu tarz teknolojilerde Ugreen çok iyi olur.

hocam bunu sipariş ettim, umarım win11'de çalışır, çalışmazsa iade edeceğim. sizce bu ses kartı mı daha iyidir yoksa huawei matebook d15 r5'in kendi ses kartı mı? jac girişim bozulduğu için aldım ama bozulmadan önce de mikrofon hışırtı yapıyordu o yüzden hiç garantiye yollamasam mı diyorum

Hocam bunu sipariş ettim, umarım Windows 11'de çalışır, çalışmazsa iade edeceğim. Sizce bu ses kartı mı daha iyidir yoksa Huawei Matebook D15 R5'in kendi ses kartı mı? Jac girişim bozulduğu için aldım ama bozulmadan önce de mikrofon hışırtı yapıyordu o yüzden hiç garantiye yollamasam mı diyorum

Sipariş ettiğiniz ses kartını bilmiyorum ama Ugreen'in ürünleri kalitelidir kulaklık konusunda sıkıntı yaşamazsın. Garanti konusunda kendi isteğinize bakın ama bence her konuda garantiye başvurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı