USB Ses Kartı önerisi

Mümkün ise fiyat farkları ile ne kazanıp kazanmadığımı açıklayarak +ları -leri şeklinde anlatırmısın?
Biraz bilgi sahibi olsam da fena olmaz. Konu hakkında. Aynı zamanda kullanılan programlar v.s , kasa uyumsuz olur kulaklık uyumsuz olur olursa ne olur bilgi verirsende sevinirim. Bütçe var belli bir miktar. Kasamda PCI'Lık slot yok sadece.
Bir bütçen var mı ?
Tutupta 100 lira veremem ama.

Pcnin ses girişleri bozulduğu için bunu almıştım. 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yok güzel. Ses Kartı 7.1

Ayrıntılı bilgi vererek Fiyatına göre en güzel kaliteyi verecek, ses kasma ve ses kaydı amaçlı aynı zamanda Skype discord da kullanılmak üzere USB/ ses kartı tavsiyesinde bulunacak var mı?

Ses kartını aldınız mı bilmiyorum. Linkte verdiğiniz bütün ürünlere baktım. Piyasada aynı model olup farklı marka isimlerine mevcut bir sürü ses kartı var. Konu da açtım fakat cevap alamadım. Tavsiye edebileceğiniz 20-40 TL arası bir ses kartı mevcut mu?

Kullanmadım ama Bloody Radar 360 araştırabilirsin.Markaya bakılırsa sağlamdır diye düşünüyorum.

Piyasada bulamadım. Tamam buldum sağ olun.

Son düzenleme:
hala düzgün bir şey seçemedim malesef link ile tavsiye atarmısınız?

Hocam 100tl ye alıcağınız ses kartı sizin bilgisayarın ötesine geçemez en az 300YL verip asus Xonar u3 gibi bişiy almalısınız ki istediklerinizi karşılasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…