Çözüldü USB ses kartından ses alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

betaplayer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, benim USB'den çalışan bir ses kartım var fakat 1 hafta önce sürücüler kendi kendine yok oldu. Ben de Realtek sitesinden driver yükledim, jaktan kulaklığıma ses alabiliyorum ama USB'den ses kartıma ses gelmiyor. Kartım bozuk değil, kablo bozuk değil, jaktan ses alabiliyorum. Windows güncellemelerim tam, sürücülerim güncel. Bilgisayarcı bile çözemedi. Yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uzun uğraşlar ve uzun bir süre sonra sebebin çok basit bir şey olduğunu ve kapanma sebebini çözdüm işlemci fanının ızgara aralarının dip kısımlarına çok toz girmiş gözle göremediğim için söküp temizledim ve sorun çözüldü.

Jackdan ses alıp USB karttan alamıyorsanız kart bozuktur demektir kendine ait bir kart çünkü nasıl emin oluyorsunuz bozulmadığından?

Jackdan ses alıp USB karttan alamıyorsanız kart bozuktur demektir kendine ait bir kart çünkü nasıl emin oluyorsunuz bozulmadığından?

Bozulmadığından emin olma sebebim laptopum da ve kardeşimin bilgisayarında çalışması ama benim şahsi masaüstümde oluyor tüm bu sorun.

Uzun uğraşlar ve uzun bir süre sonra sebebin çok basit bir şey olduğunu ve kapanma sebebini çözdüm işlemci fanının ızgara aralarının dip kısımlarına çok toz girmiş gözle göremediğim için söküp temizledim ve sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…