USB Ses Kartının zararları nelerdir?

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Evet arkadaşlar USB Ses kartı kullanıyorum ve bazen kendime yukarıdaki soruları soruyorum, fikri olan?

%100 doğru olmayabilir ama ben 15 liralık bir usb ses kartı kullanmıştım. İlk 1 hafta cızırtıları engellemiş, daha sonrasında ise kulak kanatacak seviyeye gelmiş ve daha sonra hiç bir fiziksel hasar olmamasına rağmen kendi kendine bozulmuştu. Eğer alacak isen tavsiyem Creative gibi güvenilir firmalara güvenip bu çeşit ürünleri alman. Umarım hafiften bilgi dolgunluğu sağlamışımdır beyninin sol lobuna.

İyi bir USB ses kartının tek zararı, bir adet USB girşinizi işgal etmesidir.

Ancak, çoğu zaman özel uygulamalar dışında harici bir ses kartına ihtiyaç duymazsınız.

İyi bir USB ses kartının tek zararı, bir adet USB girşinizi işgal etmesidir.

Ancak, çoğu zaman özel uygulamalar dışında harici bir ses kartına ihtiyaç duymazsınız.

Oyunlar için gerekli midir? Gsp 300 kullanıyorum duymuşsunuzdur.Bu kulaklık için ses kartı almam şart mı?Kasanın ön girişlerine takıyorum kulaklığı jak girişli zaten anakart girişlerine takmadım daha ,oyun için performansı etkiler mi ses kartı ?pubg oynuyorum ayak sesleri için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…