Telefonum bozuldu anakartının değişmesi gerek. Ben de yeni telefon almayı düşünüyorum ama 1 ay falan sonra. Şimdilik Şu ürünü alsam bilgisayarda çağrılara cevap verebilir miyim?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Şöyle bir yazı var ama bunu çalıştırabilmek için telefona da uygulama yüklemek gerekiyor. Sizin telefon arızalı ise bu olmaz ama yine de yazıyı paylaşayım:
Akıllı telefonunuzu çantanız ya da çekmecenizde bırakıp telefon görüşmelerinizi bilgisayarınızdan yapmaya ne dersiniz? Windows 10’a eklenecek olan bu müthiş özelliğe gelin yakından bakalım. Microsoft, Windows 10 işletim sistemi kullanıcılarına akıllı telefonlarına gelen çağrıları...
mediatrend.mediamarkt.com.tr
2. el bir telefon alabilirsiniz idare etmelik çünkü SIM kartı PC de aktif olarak çalıştıracak bir cihaz daha pahalı. Yeni telefon alacaksanız en uygun ve akıllı çözüm 2. el bir telefon almak. Tuşlu telefon olur, eski dokunmatikli telefonlar olur. Akrabalardan vs. kullanılmayan bir telefon olur.