USB takıp çıkardıktan sonra ekran renkler soluklaştı

dUwUby

Hectopat
USB'ye bir şey takıyordum ardından ekranım git gel yaptı ve su an garip gozukuyor. Renkleri sanki gitti azicik var ama ekran beyazlasştı parlaklığı arttı ama her şey soluk. Fotoğraf ile belli olmuyor ama cidden cok soluk.

Dosya Ekleri

• 17519816532045317041026609078342.jpg
    17519816532045317041026609078342.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 33
USB'ye bir şey takıyordum ardından ekranım git gel yaptı ve su an garip gozukuyor. Renkleri sanki gitti azicik var ama ekran beyazlasştı parlaklığı arttı ama her şey soluk. Fotoğraf ile belli olmuyor ama cidden cok soluk.

Ekran kartın amdmi nvidamı ona göre uygulamadan değiştirebiliriz.

Ekran kartın amdmi nvidamı ona göre uygulamadan değiştirebiliriz.

Hayır onunla bir ilgisi dediğinizi denedim ama ekranı daha da bir garip yaptı ekran parlak ama siyah gibi aynı zamanda ve renkler çok garip gözüküyor bir anda oldu belki klavyeden bir tuşa bamsış olabilirm yanlışlıklıkla.

DDU ile ekran kartı driver kaldır tekrar dene.

Az önceye kadar bir sorun yoktu ekran gitti geldi bir anda böyle oldu neden kaldırayım.

Hayır onunla bir ilgisi dediğinizi denedim ama ekranı daha da bir garip yaptı ekran parlak ama siyah gibi aynı zamanda ve renkler çok garip gözüküyor bir anda oldu belki klavyeden bir tuşa bamsış olabilirm yanlışlıklıkla.

Eğer AMD ise parlaklık 80 doygunluk 200 yani full ton 0 kontrast 100.

Eğer AMD ise parlaklık 80 doygunluk 200 yani full ton 0 kontrast 100.

Dediğini yaptım hala çok kötü gözüküyor ekran bembeyaz.

Arkadaşlar ben sanırım USB takarken klavyeden bir tuşa bastım ve HDR'ı açtım ayarlara girip baktım belki ondandır diye evet ondanmış yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı