kemalilcee Hectopat Katılım 10 Şubat 2018 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #1 Mouse birdenbire dondu. Işığı yanıp sönüyor. Tüm USB'lerde denedim, aynı. Ancak mouseun kablosunu yukarı doğru çektiğimde sorun düzeliyor. Klavyede arada gidip geliyor. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2018
Mouse birdenbire dondu. Işığı yanıp sönüyor. Tüm USB'lerde denedim, aynı. Ancak mouseun kablosunu yukarı doğru çektiğimde sorun düzeliyor. Klavyede arada gidip geliyor. Yardım edin lütfen.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 23 Nisan 2018 #2 Lehimler kırılmıştır kanımca, tanıdığınız elektronikçi varsa yaptırabilirsiniz.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 23 Nisan 2018 #3 Mouse'nin USB girişini biraz elinle ezersen belki düzelir. Benim öyle yaptığım bazı aletler var, o zaman okuyor.
Mouse'nin USB girişini biraz elinle ezersen belki düzelir. Benim öyle yaptığım bazı aletler var, o zaman okuyor.