W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Wi-Fi'm çalışmadığı için USB ile telefonumu PC'me bağladım telefonumda virüs var mı yok mu bilmiyorum ama herhangi bir şekilde virüs girebilir mi?
Wi-Fi'm çalışmadığı için USB ile telefonumu PC'me bağladım telefonumda virüs var mı yok mu bilmiyorum ama herhangi bir şekilde virüs girebilir mi?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 İndirdiğin virüse göre değişir, virüs yayılmacı ve çoklu platform destekliyorsa mümkün.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Haziran 2024 #3 Mümkün fakat böyle virüslerin size bulaşması için genelde özel olarak kişiye yapılması gerekiyor. Bilgisayarınızda Kaspersky veyahut Bitdefender bulundurun.
Mümkün fakat böyle virüslerin size bulaşması için genelde özel olarak kişiye yapılması gerekiyor. Bilgisayarınızda Kaspersky veyahut Bitdefender bulundurun.
W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 Neyse bulaşırsa format atarız pek de yapacak bir şey yok.