sss.0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #11 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Hangi cıkışlar vardı? Genişletmek için tıkla... USB, kulaklık girişleri ( yuvarlak) ve eSATA.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Hangi cıkışlar vardı? Genişletmek için tıkla... USB, kulaklık girişleri ( yuvarlak) ve eSATA.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #12 sss.0 dedi: USB, kulaklık girişleri ( yuvarlak) ve eSATA. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı demek istedim.
sss.0 dedi: USB, kulaklık girişleri ( yuvarlak) ve eSATA. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı demek istedim.
sss.0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #13 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Ekran kartı demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlar hakkında çok az bilgim var ekran kartınamı bakayım kasayı açıp?
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Ekran kartı demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlar hakkında çok az bilgim var ekran kartınamı bakayım kasayı açıp?
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #14 sss.0 dedi: Bilgisayarlar hakkında çok az bilgim var ekran kartınamı bakayım kasayı açıp? Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasının fotoğrafını çekip atar mısınız?
sss.0 dedi: Bilgisayarlar hakkında çok az bilgim var ekran kartınamı bakayım kasayı açıp? Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasının fotoğrafını çekip atar mısınız?