W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Şarj aletimin bir ucu Type-C (telefona bağlıyorum) diğer ucu USB (adaptöre bağlıyorum). Hızlı şarj adaptörü aldım fakat iki ucunun da Type-C olması gerekiyor. USB to Type-C dönüştürücü kullanıp adaptöre bağlasam şarj hızı düşer mi?
Şarj aletimin bir ucu Type-C (telefona bağlıyorum) diğer ucu USB (adaptöre bağlıyorum). Hızlı şarj adaptörü aldım fakat iki ucunun da Type-C olması gerekiyor. USB to Type-C dönüştürücü kullanıp adaptöre bağlasam şarj hızı düşer mi?
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 Pd destekliyorsa düşmez. Ama destekleyen dönüştürücü tr de var mıdır bilmem.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.672 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 Hocam bir sure bende kullandım evet düşürüyor. Ama kaliteli bir şey alırsanız fazla etkilemeyebilir.
BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #4 Mordo RS dedi: Hocam bir sure bende kullandım evet düşürüyor. Ama kaliteli bir şey alırsanız fazla etkilemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Elimde Samsung Galaxy Watch 6 classic saat var bir de Redmi Note 11 Pro şarj cihazım verdiğim linkteki ürünü alırsam saatimi şarj edebilir miyim? https://www.hepsiburada.com/robor-r230-usb-type-c-donusturucu-hizli-veri-aktarimi-evrensel-uyum-kompakt-tasarim-dayanikli-yapi-tak-ve-calistir-ozelligi-siyah-pm-HBC00006P1GDW?magaza=Hepsiburada
Mordo RS dedi: Hocam bir sure bende kullandım evet düşürüyor. Ama kaliteli bir şey alırsanız fazla etkilemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Elimde Samsung Galaxy Watch 6 classic saat var bir de Redmi Note 11 Pro şarj cihazım verdiğim linkteki ürünü alırsam saatimi şarj edebilir miyim? https://www.hepsiburada.com/robor-r230-usb-type-c-donusturucu-hizli-veri-aktarimi-evrensel-uyum-kompakt-tasarim-dayanikli-yapi-tak-ve-calistir-ozelligi-siyah-pm-HBC00006P1GDW?magaza=Hepsiburada