YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 19 Nisan 2022 #1 Arkadaşımın laptopundan 90 GB'lık bir dosyayı masaüstü bilgisayarıma kopyalayacağım. USB bellek ile uğraşmak istemiyorum zulüm olur. Laptopu günce bir alet. Şarj girişi Type-C. Bu soketten Type-C uçlu bir kablo ile dosya aktarmak mümkün mü acaba?
Arkadaşımın laptopundan 90 GB'lık bir dosyayı masaüstü bilgisayarıma kopyalayacağım. USB bellek ile uğraşmak istemiyorum zulüm olur. Laptopu günce bir alet. Şarj girişi Type-C. Bu soketten Type-C uçlu bir kablo ile dosya aktarmak mümkün mü acaba?
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 19 Nisan 2022 #2 Ethernet ile aktarılıyor ama bunu hiç denemedim. Artı 0 Eksi
KS KS YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 19 Nisan 2022 #3 Mahmut_ER34 dedi: Ethernet ile aktarılıyor ama bunu hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Cihazda Ethernet soketi yok maalesef. Artı 0 Eksi
Mahmut_ER34 dedi: Ethernet ile aktarılıyor ama bunu hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Cihazda Ethernet soketi yok maalesef.
mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 19 Nisan 2022 #4 Şarj girişinden deneme kablo 19 v alacagi icin yakabilir cihazi. Artı 0 Eksi
D Diego Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2022 #5 Ağ üzerinden dosya paylaşımı yaparak deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ağ üzerinden dosya paylaşımı yaparak deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et