xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #11 Silinen üye dedi: RAM ile ilgili olacağını düşünmüyorum. Orada önemli olan HDD yazma hızı. Ama kesin demiyorum. Yanlış bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ram ile ilgili aklımdaki soru farklı. Bir tane aldım aynısından bir tane daha alacağım. Kit al dediler. Fark ne? Sonuçta aynısını alacağım. İade almaz ki bunu vatan
Silinen üye dedi: RAM ile ilgili olacağını düşünmüyorum. Orada önemli olan HDD yazma hızı. Ama kesin demiyorum. Yanlış bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ram ile ilgili aklımdaki soru farklı. Bir tane aldım aynısından bir tane daha alacağım. Kit al dediler. Fark ne? Sonuçta aynısını alacağım. İade almaz ki bunu vatan
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #12 Huskiey dedi: Şuan anakartın üstünde ne var RAM olarak? Genişletmek için tıkla... Yazdığım ram var aynısından alacağım diyorum
Huskiey dedi: Şuan anakartın üstünde ne var RAM olarak? Genişletmek için tıkla... Yazdığım ram var aynısından alacağım diyorum
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #13 Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #14 Alabilirsin bence sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Sonuçta her değeri aynı olucak.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #15 Huskiey dedi: Alabilirsin bence sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Sonuçta her değeri aynı olucak. Genişletmek için tıkla... Para yoktu tek aldım sonra gene alırım dedim alacağım yarın. 8 Gb olacak ve günümüz oyunlarına yeter diye düşünüyorum 8gb ram? Diğer bilesenler iyi
Huskiey dedi: Alabilirsin bence sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Sonuçta her değeri aynı olucak. Genişletmek için tıkla... Para yoktu tek aldım sonra gene alırım dedim alacağım yarın. 8 Gb olacak ve günümüz oyunlarına yeter diye düşünüyorum 8gb ram? Diğer bilesenler iyi
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #17 Yeter yeter. 4GB bile yeter ama 8 alman daha iyi tabiki.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #18 En az 6 istiyor call of duty
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Aralık 2014 #19 Silinen üye dedi: 8 GB RAM yeter oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Huskiey dedi: Yeter yeter. 4GB bile yeter ama 8 alman daha iyi tabiki. Genişletmek için tıkla... Bu saatte hızlı cevaplar için ikinize de teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: 8 GB RAM yeter oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Huskiey dedi: Yeter yeter. 4GB bile yeter ama 8 alman daha iyi tabiki. Genişletmek için tıkla... Bu saatte hızlı cevaplar için ikinize de teşekkür ederim.
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #20 xblast16 dedi: En az 6 istiyor call of duty Genişletmek için tıkla... Sence o 6GB ın kaçını kullanıyo allah aşkına?
xblast16 dedi: En az 6 istiyor call of duty Genişletmek için tıkla... Sence o 6GB ın kaçını kullanıyo allah aşkına?