USB vantilatör önerisi

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
Odam sıcak oluyor ve ben aşırı bunalıyorum. Bilgisayara bağlayabileceğim USB vantilatör önerir misiniz? Bütçe 100TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışması nasıl sesi yoruyor mu sizi ?
Hocam bu tarzda bir çok ürünü kullandım. Plastik olanları falan da kullandım. Bu ürünlerin sessiz çalışanı yok, bulamazsınız. Fanlar yüksek RPM'de döndüğü için ister istemez ses olacak. Sesi yok değil ama insanı da yormuyor sesiyle. Hoparlörler açıkken hiç duymuyorum mesela. En iyisi bu üründür, önemli olan serinletmesi ve aşırı sesli çalışmaması, o özellikler de bu üründe mevcut.

Hocam bu tarzda bir çok ürünü kullandım. Plastik olanları falan da kullandım. Bu ürünlerin sessiz çalışanı yok, bulamazsınız. Fanlar yüksek RPM'de döndüğü için ister istemez ses olacak. Sesi yok değil ama insanı da yormuyor sesiyle. Hoparlörler açıkken hiç duymuyorum mesela. En iyisi bu üründür, önemli olan serinletmesi ve aşırı sesli çalışmaması, o özellikler de bu üründe mevcut.
Teşekkür ediyorum. Bu cevap beni fazlasıyla tatmin etti. Sipariş geçelim o halde 😄

Teşekkür ediyorum. Bu cevap beni fazlasıyla tatmin etti. Sipariş geçelim o halde 😄
Ürünün alt kısmında kaydırma ve titreşim önleyici 3 adet plastik mevcut. Onları güzelce ayarlarsanız titreşim de yapmaz.

Hayırlı olsun şimdiden. Satıcı Amazon'un kendisi zaten beğenmezseniz iade edersiniz en ufak sorun çıkarmazlar size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı