USB ve CD Olmadan Format Atmak

mena1235

Megapat
Daha fazla  
Windows 10'dan 8.1'e dönmek istiyorum fakat elimde USB veya bir CD yok. Bunlar olmadan da format atılabilir mi?

Nasıl böyle bir şey yapmayı planlıyorsunuz? Bilenler yazsınlar gerçekten merak ettim teknoloji o kadar gelişmiş mi?

Yapılıyor, yolu var. Hatta ben son 1 yıldır bu şekilde format atıyorum. Eve gidince anlatırım.

Sanırım sanal sürücü oluşturup ona Windows 8.1 ISO dosyasını takarsan ve Windows üzerinden setup.exe'yi çalıştırırsan atabilirsin. Denemediğimden çalışır mı bilmiyorum.

Düzenleme: İnternetten baktım bahsettiğim olay mümkün gibi gözüküyor.

Adım 1: Buraya tıklayarak Virtual CloneDrive yazılımını yükle. (Alternatif program biliyorsan onuda kullanabilirsin)
Adım 2: Eğer elinde Windows 8.1 dosyası yoksa buradaki bağlantıdan yükleyebilirsin.
Adım 3: Yüklediğim ISO dosyasına sağ tıklayıp > birlikte aç > Mount files with Virtual Clone Drive seçeneğini seç.
Adım 4: Bilgisayarım'da sürücü kısmı çıkar ona çift tıklayıp kurulumu yapabilirsin.
Not: Galiba Windows 10'da ek program kurmadan ISO dosyaları açılabiliyor. İstersen öyle de deneyebilirsin.

Son düzenleme:
ISO dosyasını çalıştırırsan atabilirsin. Ben şu an kullandığım bilgisayarıma Windows XP kuruyordum yanlışlıkla.

Pardon, ben yanlış anlamışım @105993. Geri dönüş olmaz, dosyalarınızı yedekleyip yeniden 8.1 kurmanız gerekir ancak neden geri dönmek istiyorsunuz?

Sanırım konuyu açan arkadaş Windows 8.1'e geri dönmek istiyorum derken Windows 8.1 yüklemek istiyorum demek istemiş. USB veya CD olmadan format atılabilir mi demesinden bunu anladım ben. Sonuç olarak mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…