usalan Decapat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Şu an kullanmakta olduğum bilgisayarda 3 tane hard disk takılı. Yeni bir laptop aldım bir hard diski bu laptopa takacağım lakin elimde ne CD var ne de USB. Halihazırda çalışan bilgisayara takılıyken ben bu hard diske nasıl Windows yükleyebilirim?
Şu an kullanmakta olduğum bilgisayarda 3 tane hard disk takılı. Yeni bir laptop aldım bir hard diski bu laptopa takacağım lakin elimde ne CD var ne de USB. Halihazırda çalışan bilgisayara takılıyken ben bu hard diske nasıl Windows yükleyebilirim?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UYARI! Sakın kurulum dosyalarının olduğu dosyayı silmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UYARI! Sakın kurulum dosyalarının olduğu dosyayı silmeyin.