olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 USB'siz ve CD olmadan Windows 10 format nasıl atılır?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 28 Temmuz 2021 #2 Sıfırlama bölümünden format atabilirsiniz ama tabii ki de bu temiz format değil.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 28 Temmuz 2021 #3 naberinnaberi dedi: Sıfırlama bölümünden format atabilirsiniz ama tabii ki de bu temiz format değil. Genişletmek için tıkla... *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem.
naberinnaberi dedi: Sıfırlama bölümünden format atabilirsiniz ama tabii ki de bu temiz format değil. Genişletmek için tıkla... *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 28 Temmuz 2021 #4 389072 dedi: *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama diyecektim.
389072 dedi: *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama diyecektim.
olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #5 389072 dedi: *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
389072 dedi: *Format değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu aşırı riskli bir yöntem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 28 Temmuz 2021 #6 Depolama birimini ayırıp yapılabilir diye tahmin ediyorum. Hiç denemedim ama 8 GB'lık bir alan ayırıp oraya Media creator ile dosyaları indirirsin. Ve formatı atarsın.
Depolama birimini ayırıp yapılabilir diye tahmin ediyorum. Hiç denemedim ama 8 GB'lık bir alan ayırıp oraya Media creator ile dosyaları indirirsin. Ve formatı atarsın.