wangardo Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2021 #1 Selamlar arkadaşlar. Bugün sizlere açık açık bir konudan bahsedeceğim. Ben USB veya disk olmadan bilgisayarı formatlamak istiyorum. Yardımcı olacak var mıdır?
Selamlar arkadaşlar. Bugün sizlere açık açık bir konudan bahsedeceğim. Ben USB veya disk olmadan bilgisayarı formatlamak istiyorum. Yardımcı olacak var mıdır?
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #2 Hocam Windows başlat düğmesine tıklayın ve şu adımları izleyin: Ayarlar. Güncelleştirme ve güvenlik. Sol kısımdan kurtarma Bu bilgisayarı sıfırla.
Hocam Windows başlat düğmesine tıklayın ve şu adımları izleyin: Ayarlar. Güncelleştirme ve güvenlik. Sol kısımdan kurtarma Bu bilgisayarı sıfırla.
wangardo Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2021 #3 Random arkadaş dedi: Hocam Windows başlat düğmesine tıklayın ve şu adımları izleyin: Ayarlar. Güncelleştirme ve güvenlik. Sol kısımdan kurtarma. Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yim fark ettiysen.
Random arkadaş dedi: Hocam Windows başlat düğmesine tıklayın ve şu adımları izleyin: Ayarlar. Güncelleştirme ve güvenlik. Sol kısımdan kurtarma. Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yim fark ettiysen.
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 wangardo dedi: Windows 7'yim fark ettiysen. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef CD veya USB gerekiyor. Başka programlar bilgisayarınızda format atacağım diye virüslere davetiye açabilir o yüzden önermiyorum. Zaten ucuzdur bunlar Yardım edemediğim için üzgünüm iyi günler.
wangardo dedi: Windows 7'yim fark ettiysen. Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok maalesef CD veya USB gerekiyor. Başka programlar bilgisayarınızda format atacağım diye virüslere davetiye açabilir o yüzden önermiyorum. Zaten ucuzdur bunlar Yardım edemediğim için üzgünüm iyi günler.