USB video sıralaması

55aydın

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
25
Benim şöyle bir sorunum var, çok sevdiğim bir dizinin 52 bölümlük videosunu indirdim. Bunun için 4 adet 32 GB flaşh bellek aldım, videonun her bölümü yaklaşık iki saat her belleğe 13 bölüm yükledim. Buraya kadar her şey güzel lakin bilgisayarda normal sıralamada görünen sıralama video oynatıcıya takınca farklı oluyor, sıralama beni deli ediyor. Örneğin dizinix 1.2.3 bölümü listenin sonunda yani liste 4 bölümden başlıyor başka bir video oynatıcıya takıyorum. Onda da aynı değişen bir şey olmuyor, bunun düzeltmenin bir yolu var mı? Duyarlı davranan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsimlerini düzenlerseniz düzelir aslında. Örnek: Game of Thrones S01E01 vb.
 
Yardımlarınız için çok teşekkürler.ama şimdide şöyle bir sorun oluştu flaşh belleğin içinde kendi kendine 1.2.3 bölümlerin yeni bir video dosyası oluştu siliyorum yine geri geliyor normalde eklenen bölümler için flaşh belekte yeterli alan yok çözüme yardımcı olacaksa resimde atabilirim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı