Çözüldü USB Wi-Fi adapter çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkanyn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd r5 8400f İşlemci
Msi pro B650M-B Anakart
Gigabyte Windforce Rtx 4060Ti 16gb
Apacer panther 16 gb DDR5 CL40 Ram
Kingston 1000g 1TB SSD
Everest 600W PSU
Anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth özelliği yok onun için ikisi bir arada bir USB adaptör aldım çalışmıyor, ilk taktığımda çalıştı ışığı yandı sonra kapandı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sipariş etmedim, bir bilgisayarcıdan aldım.

Evet, hepsini denedim.

Sorunu çözdüm, üründeki yuvarlak yere dokununca çalıştı ama bir sorun daha var. Hem Wi-Fi hem de Bluetooth özelliği olması lazım ama Bluetooth yok ve kutusunda da Bluetooth özelliği göremedim.

Realtek 8812CU Wireless LAN 802.11ac USB NIC #2 yazmaktadır.
Öncelikle merhaba hocam, sorunla ilgili soracağım soruları cevaplarsanız size tam yardımcı olabilirim.
1) ürün hangi kargo ile geldi ve kargo kutusu hasarlı mıydı?
2)başka bir USB portuna taktınızmı?
----------
Ayrıca çalışmadığını belirtmişsin çıkar ve yeniden tak kutusunda yazan ismi buraya yazabilir misin mesela örnek : Realtek USB NİC 8812BU gibi tarz yazan yazıyı buraya yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim burada sürücüsü yüklenmemiş olabilir mi? O yüzden bana ismini yollayın size uygun olan sürücünün linkini yollayım herşeye rağmen çalışmazsa ürünü geri iade edin çünkü kargo sırasında anakartı darbe almış olabilir , ezilebilir veya bozulabilir.

Sipariş etmedim, bir bilgisayarcıdan aldım.

Evet, hepsini denedim.

Sorunu çözdüm, üründeki yuvarlak yere dokununca çalıştı ama bir sorun daha var. Hem Wi-Fi hem de Bluetooth özelliği olması lazım ama Bluetooth yok ve kutusunda da Bluetooth özelliği göremedim.

Realtek 8812CU Wireless LAN 802.11ac USB NIC #2 yazmaktadır.

Çözüm
Hocam yanlış anlamayın ama kazıklanmışsınız bu çipde Bluetooth özelliği yok sadece wifi çipi vardır. Hem wifi hem Bluetooth için vatan bilgisayar Media Markt Teknosa Trendyol gibi yerlerden alın ayrıca çip olarak önerim Realtek8821CU çipinde hem Bluetooth hemde wifi özelliği vardır. Keşke bilgisayarcıdan almasaymışsınız veya test ederek alsaydız isterseniz sizin için hem Bluetooth hem wifi destekleyen ürün önerebilirim.

Anladım ben iade etmeye çalışırım o zaman Wi-Fi Bluetooth özellikli öneriniz varsa atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…