Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni hazır sistem aldım. Eve yeni internet alacağım. Büyük ihtimalle modem ile aramda 1 duvar olacak. Wi-Fi adaptör mü alayım yoksa bir 15 metre internet kablosu mu alayım? (anakart Wi-Fi'si yok)
Tabii ki de internet kablosu almalısın USB Wi-Fi ile yüksek performans alamazsın ama CAT6 ile bağlantı yaparsan stabil ve en verimli şekilde bağlantı alırsın ama kabloyuda gereksız uzun alma tam olarak kac metre lazımsa o ölçüde al kablo uzunluğuda etkilemekte çünkü performansı
Hocam bende MSI b 850X anakartı var kendılıgınden Wi-Fi ve adaptörü ile gelmekte ama onunla bile ben bir kablo performansı alamıyorum siz eğer oyun ya da yükleme yapmayacaksanız Wi-Fi adaptörü olabilir internette gezmek için sadece ama bir dosya indirmeniz bile 2 kat daha yavaş olur kabloya göre