USB Wi-Fi Adaptör Önerisi

Melih6868

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600 / Gibabyte Rtx 4060Ti Gaming Oc / Arctic 34 eSpots Duo / XPG D50 32(16x2) 3200mhz ram / Samsung 860 EVO SSD 500gb / Samsung 970 EVO Plus 500gb / Seagate 1TB HDD / Corsair HS80 Wireless Kulaklık / SteelSeries Rival 5 Mouse / Corsair K55 RGB PRO XT Klavye / Xbox Gamepad 9. Nesil
Internet altyapısı olmadığı için idarelik bitişiğimdeki binadan internet alıyorum Wi-Fi üzerinden. Fakat bendeki Wi-Fi adaptör az çekiyor ve ısındıkça bağlantı kopuyor. Uygun bütçeli iyi çeken bir Wi-Fi adaptör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan nasıl bir Wi-Fi Adaptör kullandığınızı yazarsanız. Ona göre bir önerme yapacağım.
Eğer ben multiplayer oyun oynuyorum diyorsanız -şahsi görüşüm- şimdiye kadar 10-15 tane Wi-Fi adaptörü kullandım beni en çok memnun eden cihaz ASUS USB N14. Fakat cihazın menzili çok fazla değil.

kullandığım ürün:

Modem bitişiğimdeki dairede taş çatlasa 1-2 metre kalınlıkta duvar vardır ama o kadar bile olduğunu sanmıyorum. Fps oyuncusuyum.

Büyük ihtimalle işinizi ASUS USB N14 görecektir. Arada epey az mesafe varmış. Onun dışında TP LİNK TL WN8200 ND cihazı vardı fakat ben bu cihaz ile multiplayer oyunlarda çok ping sorunu yaşadım. Benim bağlantım epey uzak bir yerden yapılıyordu bunun etkiside vardır büyük ihtimalle. Bence internet üzerinden N14 alın. İstediğiniz performansı sunmaz ise iade edersiniz.

Önericeğiniz bir site var mı? İade işlemlerini sorunsuz ve hızlı yapan.

Önericeğiniz bir site var mı? İade işlemlerini sorunsuz ve hızlı yapan.
Bu konu hakkında çok bir şey söyleyemeyeceğim hocam. Bilindik büyük internet sitelerinden aldığınız sürece herhangi bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…