USB Wi-Fi adaptör önerisi

H4sanTV

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarım için USB Wi-Fi adaptörü arıyorum. Genelde Online oyunlar oynarım şimdilik ASUS N14 modelini buldum ping dalgalanması yapmıyormuş bütçem 150 TL kadar sizin önerileriniz var mıdır acaba? Modemle aramda 1 duvar var yaklaşık. Duvar olmazsa aramızda 3 4 metre mesafe var normalde LAN kablosu kullanırdım ama router ile intenet çekiyorum o yüzden lan kablosu imkanım yok teşekkürler.

Anakartınızda mini pci express varsa aşağıdaki ürünü öneririm. USB adaptörlere fazla güvenmemek lazım.

Hocam ASUS güzel bir model. Ping dalgalanması Wi-Fi ile yaşarsınız. Alternatif olarak bu ürüne bakabilirsiniz? Tasarım olarak güzel. Çok ucuz olan cihazlardan değil karıştırmayın onlarla.
.

Hocam ASUS güzel bir model. Ping dalgalanması Wi-Fi ile yaşarsınız. Alternatif olarak bu ürüne bakabilirsiniz? Tasarım olarak güzel. Çok ucuz olan cihazlardan değil karıştırmayın onlarla.
.

Şu anki laptopumda da Wi-Fi ile İnternet alıyorum ama öyle çok ping dalgalanması yaşamadım genelde pingim 30 35 arasında oluyor.

Şu anki laptopumda da Wi-Fi ile İnternet alıyorum ama öyle çok ping dalgalanması yaşamadım genelde pingim 30 35 arasında oluyor.
Hocam doğru zaten size katılıyorum. Dahili adaptörler daha sağlıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı