Merhaba hotlatıyorumda bende almak icin Wi-Fi kart almadan direk bunu kullaninca calisiyor mu?
Bir de ping testi yapabilir misiniz kaç ping veriyor diye rica etsem.
Ürünü hala kullanıyorum 100 mbit internetim varken sorunsuz yeterek çalışıyordu 500mbit internete geçince 230 mbit veri aldığını farkettim. Ürün hala sorunsuz çalışıyor.
Ürünü hala kullanıyorum 100 Mbit internetim varken sorunsuz yeterek çalışıyordu 500Mbit internete geçince 230 Mbit veri aldığını fark ettim. Ürün hala sorunsuz çalışıyor.
Alalı 1, 5 ay oldu ama hala çözemedim. 5G bağlantıda arada kopukluk oluyor ve wifi yi görmüyor. Ağ bağdaştırıcısını yeniden başlat diyorum düzeliyor. Sinyal ile alakalımı acaba anlamadım. Bu durum her pc yi açtığımda 1 kez oluyor, sonra 2-3 saat olmuyor. Genelde pc açtığım anda otomatik bağlanmıyor. Adaptörü kasanın arkasındaki 5G kısmına taktım.
Yeni konu açıp etiketleyebilirim sizi bu konuda cevap vermek istemezseniz.
Benim Laptopum modeme wifi olarak bağlı. 35 megabit hızım var fakat laptop hızı yerlerde. Hız testinde 5 megabit, 15 megabit gibi düşük hızlar oluyor. Bu ürün iş görür mü? Direkt mi takılıyor yoksa yazılım kurmak gerekiyor mu?
@kareondokuz Tak çalıştır şeklinde çalıştırırsanız Windows kendisi driver kurulumu yapacaktır fakat yine de driver'ı sizin kurmanız daha da sağlıklı olacaktır.