Bu ürünü almayı düşünüyorum. Modem 2. katta PC 3. katta Valorant oynuyorum. Ping sorunu yaşar mıyım? Alan arkadaşlar varsa soruma yanıt verebilirler mi?
Alacaksan bunu al Wi-Fi 6 desteğin olur en azından ama tercihen pciexp olan biri Wi-Fi adaptoru alman daha faydalı olacaktır.
link atmayı unutmuşum...Varsa linkini atabilir misin hocam zahmet olacak ama bir de ping yaşar mıyım arada 1 kat var
Varsa linkini atabilir misin hocam zahmet olacak ama bir de ping yaşar mıyım arada 1 kat var
Link atmayı unutmuşum...
TrkTech Çift Antenli AX1800 Mbps Wifi6 Çift Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptörü - Fiyatı, Yorumları
TrkTech Çift Antenli AX1800 Mbps Wifi6 Çift Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam çok sağol öneri için ama bütçeyi aşarAsus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3.0 USB hocam 5G destekli usb tipi olanlar ısınıyor ping giriyor bu marka modelde yaşamadım.
Hocam Wi-Fi 6 neden aldırıyorsunuz modem vericisi neyse onu destekler zaten günümüzde 5G destekli modemler mevcut ve yeterli.
Hocam çok sağol öneri için ama bütçeyi aşar
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim attığım ile bunun arasındaki fark ne hocam pek bilgim yok bu konudaAc1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim attığım ile bunun arasındaki fark ne hocam pek bilgim yok bu konuda.
Bu ürünün markası yok, güvenilir midir?