My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #1 1k bütçem var kendime Wi-Fi adaptörü alacağım ama ne tür alsam bilmiyorum. (MSI A520M-A Pro kullanıyorum)
1k bütçem var kendime Wi-Fi adaptörü alacağım ama ne tür alsam bilmiyorum. (MSI A520M-A Pro kullanıyorum)
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Ekim 2023 #2 Kalıcı olsun diyorsan anakart için olanı al USB'ler eğer kaliteli değilse uzun ömürlü olmuyor.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Kalıcı olsun diyorsan anakart için olanı al USB'ler eğer kaliteli değilse uzun ömürlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS AC58 nasıl? Modem ile PC arasında sadece bir duvar var toplasanız Max 50 cm vardır.
PALOT ELAMDAR dedi: Kalıcı olsun diyorsan anakart için olanı al USB'ler eğer kaliteli değilse uzun ömürlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS AC58 nasıl? Modem ile PC arasında sadece bir duvar var toplasanız Max 50 cm vardır.
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.101 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 2 Ekim 2023 #4 My Funny Valentine dedi: Hocam ASUS AC58 nasıl? Modem ile PC arasında sadece bir duvar var toplasanız Max 50 cm vardır. Genişletmek için tıkla... AC 58 dayanıklıdır. 2016 'dan bu yana farklı farklı cihazlarda kullanıyorum. AC 58 iyi bir üründür ama üst seviye performans vermez. Sizin modem marka model ve internet hızınır nedir? Ayrıca online oyun oynuyor musunuz?
My Funny Valentine dedi: Hocam ASUS AC58 nasıl? Modem ile PC arasında sadece bir duvar var toplasanız Max 50 cm vardır. Genişletmek için tıkla... AC 58 dayanıklıdır. 2016 'dan bu yana farklı farklı cihazlarda kullanıyorum. AC 58 iyi bir üründür ama üst seviye performans vermez. Sizin modem marka model ve internet hızınır nedir? Ayrıca online oyun oynuyor musunuz?