Speexyy Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Durup dururken USB bağlantısı kopuyor internet gidiyor 1 dakika içinde tekrar düzeliyor. Neden olabilir çözüm için neler yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
Durup dururken USB bağlantısı kopuyor internet gidiyor 1 dakika içinde tekrar düzeliyor. Neden olabilir çözüm için neler yapabilirim?
EmreXdV Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 modeminiz eskimiş olabilir fazla ısınınca benim modemde kapanıyor ama internet gitmiyor ise bilmiyorum Artı 0 Eksi
modeminiz eskimiş olabilir fazla ısınınca benim modemde kapanıyor ama internet gitmiyor ise bilmiyorum
KS KS Speexyy Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 EmreXdV dedi: modeminiz eskimiş olabilir fazla ısınınca benim modemde kapanıyor ama internet gitmiyor ise bilmiyorum Genişletmek için tıkla... adaptörün ısındığını düşünmüyorum önceden farklı bi model vardı ondada aynı şekilde bu sorunu yaşıyordum. Artı 0 Eksi
EmreXdV dedi: modeminiz eskimiş olabilir fazla ısınınca benim modemde kapanıyor ama internet gitmiyor ise bilmiyorum Genişletmek için tıkla... adaptörün ısındığını düşünmüyorum önceden farklı bi model vardı ondada aynı şekilde bu sorunu yaşıyordum.