A Ali Alper Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 Farklı bir usb portuna bağlamak bazen çözüm olabiliyor
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #12 BhunjiPat dedi: ilk taktığımda driver sız çalışmıştı şimdi gitti hemde driver ını kurmam için internet lazım Genişletmek için tıkla... Mesela telefondan indirip kursan daha mantıklı olmaz mı? Nasıl fikir? Marka model vermediğin için de driver linkini atamam.
BhunjiPat dedi: ilk taktığımda driver sız çalışmıştı şimdi gitti hemde driver ını kurmam için internet lazım Genişletmek için tıkla... Mesela telefondan indirip kursan daha mantıklı olmaz mı? Nasıl fikir? Marka model vermediğin için de driver linkini atamam.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #13 Ali Alper dedi: Farklı bir usb portuna bağlamak bazen çözüm olabiliyor Genişletmek için tıkla... değişen bir şey yok bro Baş-ül Adam dedi: Mesela telefondan indirip kursan daha mantıklı olmaz mı? Nasıl fikir? Marka model vermediğin için de driver linkini atamam. Genişletmek için tıkla... bunların hepsi aynı değil midir ya 15TL lik bir ürün hakanbey30 dedi: Farklı PC varsa ondan deneyin belki Wi-Fi'de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... olabilir kaiser soze dedi: Tam emin değilim ama 7601 modeli sanırım. Başka cihazdan bu sürücüyü indirip o bilgisayara atabilirsiniz. Next Mini WiFi 1.2 (MT-7601) Yazılımları Next Mini WiFi 1.2 (MT-7601) Yazılımları www.nextyazilim.com Genişletmek için tıkla... ben bunu bir deneyim ürünü açmadan önce arkasını okumuştum linkteki çoğu şeyler uyuşuyor Next 0AJ yazıyor ürünümün üstünde BEYLER SORUNU ÇÖZDÜM Son düzenleme: 12 Şubat 2021
Ali Alper dedi: Farklı bir usb portuna bağlamak bazen çözüm olabiliyor Genişletmek için tıkla... değişen bir şey yok bro Baş-ül Adam dedi: Mesela telefondan indirip kursan daha mantıklı olmaz mı? Nasıl fikir? Marka model vermediğin için de driver linkini atamam. Genişletmek için tıkla... bunların hepsi aynı değil midir ya 15TL lik bir ürün hakanbey30 dedi: Farklı PC varsa ondan deneyin belki Wi-Fi'de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... olabilir kaiser soze dedi: Tam emin değilim ama 7601 modeli sanırım. Başka cihazdan bu sürücüyü indirip o bilgisayara atabilirsiniz. Next Mini WiFi 1.2 (MT-7601) Yazılımları Next Mini WiFi 1.2 (MT-7601) Yazılımları www.nextyazilim.com Genişletmek için tıkla... ben bunu bir deneyim ürünü açmadan önce arkasını okumuştum linkteki çoğu şeyler uyuşuyor Next 0AJ yazıyor ürünümün üstünde BEYLER SORUNU ÇÖZDÜM