USB Wi-Fi önerisi

Atesll

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evim 2 katlı modem alt katta. Benim bilgisayar ise üst katta. Hikayeli oyunlar oynuyorum bunları açmak için bazen Steam giriş yapmamı istiyor internet olmadığı içinde giremiyorum. Google, YouTube vs gireceğim. Bunun için ucuz yollu USB Wi-Fi öneriniz var mı?
Anakart: BIOSTAR B650MT.

Son düzenleme:
TP-Link markasının ucuz modelleri işinizi görür diye düşünüyorum ancak kullanıcı yorumlarına dikkat edin. Spesifik bir model önerim yok.

Bunun yanında telefonunuz eğer ağa bağlanabiliyorsa üst kattayken ondan kablolu bir şekilde ağı paylaşmak daha mantıklı bence.

Aşağıdaki Wi-Fi'yi telefona bağlayıp telefondan bilgisayara mı aktaracağım? Bunu nasıl yapabilirim?

Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi olur ancak şu şekilde kısaca anlatabilirim.

Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağladıktan sonra bu ayarı açarsanız bağlı olduğu ağı cihazınıza açacaktır. Alt kattaki Wi-Fi'a bağlandıktan sonra bunu yapabilirsiniz bence.
Screenshot_20250722_005329_Settings.jpg

Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi olur ancak şu şekilde kısaca anlatabilirim.

Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağladıktan sonra bu ayarı açarsanız bağlı olduğu ağı cihazınıza açacaktır. Alt kattaki Wi-Fi'a bağlandıktan sonra bunu yapabilirsiniz bence.
Eki Görüntüle 2540162

Tamamdır teşekkürler.

Ucuz yollu USB Wi-Fi arıyorsan Mercusys MU6H (TP-Link'in alt markası) alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı