USB Wi-Fi Wireless adaptörümün gücü çok fazla düştü

hako5004

Centipat
Daha fazla  
Merhaba! Yeni aldığım bilgisayarımda Wi-Fi özelliği olmadığı için "1300 Mbps Dual band USB 3.0
Adaptör kablosuz Wi-Fi alic1 2.4GHz" adında bir Wireless adaptör aldım. 2 aydır hiç sorunsuz kullandım. Fakat 3 gün önce cihaz eskisi gibi çalışmamaya başladı. Normalde Wi-Fi odama uzak fakat buna rağmen 3 diş falan çekiyor iyi değildi fakat yeterliydi en azından Google'ya da YouTube falan Online oyunlarda da idare ederdi. Fakat 3 gün önce artık internet 1 diş hatta hiçbir diş dolu olmadan bile çekmiyordu. Çıkardım taktım farklı USB portuna taktım sürücü güncellemeye çalıştım fakat yok. Hala çekmiyor hatta şu an hiçbir şekilde çekmiyor. Kendi internetimi açtım yanında olmama rağmen kötü çekiyordu. Benim de aklıma başka bir şey gelmedi. Google da ya da YouTube'da da bu konu hakkında hiçbir çözüm bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dengesiz voltaj akımı var ise bölgenizde iç diyotlarından biri arıza yapmıştır. Çalışmaya devam eder ama performans düşük olupr hocam. Eğer çok fazla dengesiz voltaja sahipseniz akım korumalı prizler kullanmanızı tavsiye ederim.

Akım korumalı bir proze bağlı bilgisayarım başka bir sorun olamazmı acaba gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…